Produkter

Hudplejeserie

Urtasmiðjan

En unik økologisk hudplejserie der håndproduceres af Gígja Kvam i et smukt område i Svalbarðsströnd ved Eyjafjörð. Gamle traditioner og viden om urternes healende effekt er kombineret med Gígjas 20 årige erfaring og moderne teknikker.Sidste sommer besøgte Amélie hendes lille laboratorium med udsigt udover de landskaber hvorfra blomsterne og planterne er håndplukket.

100 procent økologiske ingredienser blandet med de rene islandske planteolier, bivoks og ren E- vitaminolie konserverer produkterne og holder dem tilsætningsfrie for ethvert kemisk indhold.

Gígja har bla udviklet en særlig mor/barn serie der omfatter en massage/bade olie med beroligende lavendel og kamilleolie til maven og efterfølgende forkælelse af morens og barnets sensitive hud. Suppleret af to små salver udviklet af healende planter bla rødkløver, havtorn og morgenfrue til brystvorterne og til det sårbare bleområde hos barnet. Hudplejeserien anbefales af de islandsk jordemødre og udbredes på flere fødesteder i Skandinavien.

Hudplejeserie Hos Dea Natura Hudplejeserie Hos Dea Natura Hudplejeserie Hos Dea Natura

 

Sóley Organics

Sóley Organics produktlinie er en direkte vidreførelse fra Sóley Elíasdóttirs familietraditioner med brug af vilde planter i flere generationer. Således kommer det fra Sóleys tip- tip oldemor der på Island er kendt som healeren og jordemoderen Urte-Thorunn. Der findes mange historier på Island om hvordan hun redede liv med de vilde urter og sin kunnen.
Hun videregav sin viden til sin søn Erlingur som redede alle sine 12 børn fra den daværende florende spanske syge.

Sóleys først producerede balsam GRÆÐIR- som betyder healeren, er en af Erlingurs opskrifter. Sóleys mål har været at udbrede og bevare den viden om planter som hendes familie altid har brugt og som nu er integereret i hendes brede sortiment af hudpleje og spaprodukter. Det er effektive og kraftfulde men særdeles skånsomme ingredienser til alle hudtyper og hudproblemer som er certificeret økologisk.

Planterne er håndplukkede af hende selv der med familie og venner tager op i det islandske højland – det mindst berørte område på jordkloden. Selve produktionen forgår i en lille nordligt placeret bygd ved foden af bjerget Kaldbakur og væsken i produkterne er fra et drikkerent vandfald højt oppe på Kaldbakur.