Dea Náttúra

Dea Náttúra er en nordisk inspireret familie spa i hjertet af Vesterbro.

I nordens oldtid i Island var en badstue den ramme, hvor familien blev samlet i tryghed foran ildstedet. Her foregik de daglige gøremål, der blev arbejdet, spist og drukket, ofte sunget, fortalt islandske sagn og eventyr.

I Nordens Familie Spa genskaber vi badstuen som et samlingspunkt, hvor de vilde naturelementer er repræsenteret i vores varme, rolige og lyse omgivelser.

Her bliver krop og sjæl forkælet med naturlige produkter og behandlinger der bygger på gamle islandske traditioner.

De nordiske planter har en styrke til at vokse og udvikle sig i den hårde arktiske natur, og de har i generationer været kendt for deres kraftfulde og gavnlige effekt.

Det er vilkårene i denne natur, der er forudsætning for planternes vækst, og naturelementernes karakter afspejler sig i de forskellige typer behandlinger, der tilbydes som ritualer og på hver deres måde gavner.

Både i Island og på Færøerne hedder jordemoder “lysmoder”. Af lysmoderen blev kvinden betragtet som en gudinde – Dea. Lysmødre har i generationer brugt urter og planter til at styrke og forberede kroppen under moderskabet.

I Dea Náttúra tilbyder vi skræddersyede wellnessforløb med ritualer, der ærer og nærer den enkelte såvel som hele familien – før, under og efter dens tilblivelse.

 

Amélie Dea Lenel

Dea Natura i København V

Jeg er født i Tórshavn på Færøerne i 1968, men opvokset i Danmark i en sammenbragt dansk/færøsk familie.

Jeg er mor til tre sønner mellem 8 og 24 år.

Da jeg søgte ind på jordemoderstudiet var det med udgangspunkt i min egen proces at blive mor, mens jeg studerede afspændingspædagogik – grundlægger af yoga- og fødselsforberedelsen i Danmark.

Jeg har altid haft stor interesse for forløbet før og efter fødslen. Mit fokus er at styrke kvinden og manden til deres nye roller som forældre og til livet med det lille nye individ. At skabe en blid overgang fra livmoder til den ydre verden er en vigtig del af omsorgen og mødet med spædbarnet.

Uddannelser og erfaring:

  • Afspændingspædagog – EMM Seminarium for afspændingspædagogik (1996)
  • Jordemoder – Københavns Jordemoderskole (2000)
  • Aqua Wellness bodyworker fra The Aqua Wellness Institute in Bad Sulza (2007)
  • Kraniosakral kurser fra The Upledger Institute (2007)
  • Akupunktøruddannelsen på Københavns Akupunkturskole (Afsluttes 2017)
  • Jeg har arbejdet på Gentofte/Glostrup fødeklinik/-afdeling. Løbende har jeg undervist i fødselsforberedelse og efterfødselskurser
  • Jeg har arbejdet som behandler, senest som spa-terapeut på Kokkedal Slot Copenhagen, Spa by Sodashi.